Blogger tarafından desteklenmektedir.

Archive for Ocak 2013

İstiridye İçinde Gerçek İnci kolye seti

Gerçek İnci Kolye

Çok değer verdiğimiz insanlara neden "inci tanem" deriz? Çünkü inci hem narindir hemde doğadaki bir çok zorluğa göğüs gerilerek elde edilmiş bir değerli taştır. İnci, istiridyelerin içinde yıllarca biriken kum taneleri ile sedefin buluşmasıdır aslında ve istiridye izin vermeden asla o inciyi alamazsınız. Ayrıca doğada bir canlı içinde meydana gelen tek değerli taştır. 

Gelelim bu hediyenin özelliklerine, adından da anlayacağınız gibi bu kolye hazır gelmiyor size bir konserve kutusu içinde istiridye geliyor ve yanında 1 çift küpe, 1 adet yüzük ve 1 adet kolye geliyor. Peki siz ne yapacaksınız istiridyeyi açıp içindeki gerçek inciyi kolyeye yerleştiriyorsunuz ve inci kolye setiniz hazır.
Son bir şey inciler sadece beyaz renkte olmayabilir farklı renklerde inciler mevcut. Artık sizin alacağınız inci kolye seti hangi renkte olur o da sizin şansınıza.

İncilerin Renkleri ve anlamları:

Beyaz Renk İnci -Sağlık
Krem Rengi İnci -Mutluluk
Şeftali Rengi İnci -Sevgi
Altın Rengi İnci- Servet
Siyah Renkli İnci-Bilgelik 

Ürünün sayfasına gitmek ve satın almak için lütfen tıklayınız...

Sihirli Kupa

SİHİRLİ KUPA
Sihir yapmak için illaki sihirbaz olmaya gerek yok. Sihirli kupa sayesinde sadece sıcak bir içecek sihir yapmaya yetecek. Bu kupa normal şartlarda siyah rengi ile sıradan bir kupa görünümünde. Ne zaman siz içine sıcak su, kahve yada çay gibi bir içecek koyduğunuzda olanlar oluyor. Veee Okus! Pokus! Daha önceden kupanıza yerleştirilmiş fotoğraflarınız ortaya çıkıyor. İşte gerçek sihir bu olsa gerek. Ayrıca sihirli kupa soğumaya başladığında yavaş yavaş kararmaya başlıyor ve eski sıradan haline geri dönüyor. 
Size tavsiyem sevgiliniz ile çekilmiş fotoğraflarınızı yükleyin ve sevgiliniz kupayı her kullandığında güzel anılarınız aklına gelsin.

Ürünün sayfasına gitmek ve satın almak için lütfen tıklayınız... 


En Orjinal Hediye - Pırlanta Yüzük 2

MELEK KANATLARI YÜZÜK


"Senin annen bir melekti yavrum" Bu repliği bilmeyen yoktur sanırım. Acaba neden bayanlar için melek denmiş? Bunun sebebini biraz araştırınca şefkatli olmaları ve bir başka söze ulaşabilirsiniz. "Cennet annelerin ayağının altındadır." Bundan dolayı bayanlar için kanatsız melek dersek hata yapmış olmayız. Bu orjinal hediye ile sevgilinize eksik olan kanatlarını da hediye etmiş olacaksınız. 0,03 karatlık pırlanta ile süslenmiş 925 ayar gümüşten yapılmış 3,50 gr ağırlığındaki melek kanatları yüzük tam sevgilinize layık bir hediye olacak. Unutmadan kalıcı hediye arayanların içinde en güzel hediye seçeneği olarak değerlendirebilirsiniz. Ya da daha önce bahsettim Aşk İzi Pırlanta Yüzüğü de değerlendirebilirsiniz. 

Daha fazla bilgi ve satın almak için lütfen tıklayınız...

En Orjinal Hediye - Pırlanta Yüzük 1


AŞK İZİ YÜZÜK

Pırlanta asırlardır bayanların vazgeçilmez takıları arasında yer almaktadır. Fakat fiyatlarının çok yüksek olması dolayısıyla herkes bu değerli taşlardan alamamakta hatta hiç ilgilenmemektedirler. 0,02 karat olan bu pırlantalı aşk izi yüzük 925 ayar gümüş üzerinde ve ağırlığı 3,65 gr. Şu anda aklınızdan geçen ilk soruyu tahmin edebiliyorum "Nasıl güveneceğim? Gerçek mi, değil mi?" Bu sorularınıza verilecek cevap bu yüzüğün SERTİFİKALI olduğu. Ayrıca bu yüzüğün en önemli özelliği ise, parmağınızdan çıkartsanız bile yüzüğün izi çıkması ancak bu iz sizin bildiğiniz gibi değil aşağıdaki resimde olduğu gibi bir iz çıkıyor parmağınızda. Böylece partneriniz yüzüğü çıkarsa bile çok güzel bir görüntü oluşuyor.




Daha fazla bilgi ve satın almak için lütfen tıklayınız...

KART BIÇAK

Kart Bıçak

Cebinizde çakı taşımak hem tehlikeli hemde yasalar gereği yasak olduğunu biliyor muydunuz? Fakat Kart Bıçak kendine özgü yapısı sayesinde aynı bir kredi kartı büyüklüğünde katlanıp cüzdanınıza sığabiliyor. Kart Bıçak sevdiklerinize verebileceğiniz en orjinal hediyelerden biri olabilir. 
İhtiyacınız olduğunda cüzdanınızdan çıkarın ve kullanın. Kullanımdan sonra tekrar eski haline getirin ve cüzdanınıza koyun. Unutmadan Kart Bıçak hem çok keskin, hem hafif üstüne üstlük ömür boyu garantilidir.  

Özellikleri:

• 13 gram ağırlığı ile çok çok hafiftir.
• 2.2 mm kalınlığı ile ultra İncedir.
• Jilet kadar keskindir: Cerrahi bıçak teknolojisi ile üretilmiş 65 mm uzunluğundaki paslanmaz çelik bıçağı, uzun ömürlü olup keskinliği güven altına alınmıştır. Bağımsız bir test kuruluşu olan CATRA CardSharp bıçağını ICP mm ve TCC mm keskinlik kategorisinde “Çok iyi” olarak sınıflandırmıştır.
• Üstün Güvenlik: Bıçak ağzı taşınma esnasında kazalara sebebiyet vermemesi için korunmuştur. Yanlışlıkla kendiliğinden açılmasını engelleyen koruma mekanizması mevcuttur.
• Su geçirmez tasarıma sahiptir: Paslanma gibi bir sorunu olmadığı için makinelerde yıkanabilir.
• Çevre dostudur: Küçük ve hafif olması nakliyesi sırasında Karbon ayak izini azaltmaktadır. Yalnızca iki parçadan oluşması sayesinde üretim aşamasında fazladan oluşabilecek atıkları önler.
• Değişikliğe açıktır: Çeşitli baskı metotlarıyla üzerine istediğiniz çekli veya metini yazabilirsiniz.
• Siyah ve parlak metal olmak üzere 2 renk seçeneği bulunmaktadır.


Daha fazla bilgi ve satın almak için lütfen tıklayınız...









En Orjinal Hediyeler

EN İYİ SEVGİLİ İÇİN
14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayımın başladığı günlerde sevgilinize ne alacağım derdinden kurtaran bir öneri size. Sevgilinize Yılın Sevgilisi Sertifikası verin ve ömür boyu saklayabileceği bir hediyeye sahip olsun. Sertifika 14.02.2013 tarihili olacak ve çerçeveli bir şekilde elinize ulaşacak. Böylelikle sertifika sahibi ister onu duvara assın isterse masasına koysun her zaman gözünün önünde olsun. 

Daha fazla detay ve satın almak için lütfen tıklayınız...

AŞK DOLU KAVANOZ

AŞK DOLU KAVANOZ


Sevgiliniz her sabah uyandığında sizden romantik bir mesaj alsa nasıl olur? Ya da her gece uyumadan mesajınızı okuyup yatsa belki rüyasında sizi de görebilir. Özel olarak hazırlanmış Aşk Dolu Kavanoz tam 365 adet mesaj içeriyor. Mesajlardan bazıları;

  • Seninle saatlerce konuşmayı seviyorum.
  • Seni çok özledim.
  • Sana teslim oldum.
  • Gördüğüm en güzel rüyasın sen.
  • Hiçbir şey beni senin mutlu olman kadar mutlu edemez.
Bu orjinal hediye ile sevgiliniz sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi anlayacak hemde 365 gün boyunca. 

DİKKAT: 
Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde sadece 1 tane kullanılmalıdır. 

Daha fazla detay ve satın almak için tıklayınız...

Sevgiliye Hediye Ne Alınır-2

Sevgiliye Hediye Ne Alınır-1 yazımıza devam edelim ve 
şimdiki soru: 

Sevgililer Gününde Erkeğe Ne Hediye Alınır?


Bilgisayar başında içecek içmeye fırsat bulamıyor musunuz? Maç izlerken içeceğinizin nerede olduğunu bile unutuyor musunuz? O zaman içecek şapkaları tam sizin için. Bu şapkalar sayesinde ellerinizi kullanmadan içeceğinizi rahat rahat içebilirsiniz.

TETRİS KOL DÜĞMELERİ


TETRİS KOL DÜĞMELERİ

Hiç tetris oynamadım diyeni duymadım şimdiye kadar. Tetris oyunu artık kol düğmeleri şeklinde hayatımızda. Bir erkeğe verilebilecek en güzel hediyelerden biri sanırım.


MİNİ ALKOLMETRE


MİNİ ALKOLMETRE

Trafik cezalarının çok yüksek olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. İki kadeh içtiniz ve evinize gitmek istiyorsunuz. Durun bir dakika! Önce alkolmetreye üfleyin, o da size ne kadar alkollü olduğunuzu söylesin. Ama size tavsiyem sakın alkollüyken araç kullanmayın.

KİŞİYE ÖZEL AŞK KARNESİ


AŞK KARNESİ

Her zaman öğretmenler karne verecek değiller ya! Sevgililer Gününde sevgilinizin karnesini siz verin. Kişiye hazırlanan bu karneyle AŞK, SEVGİ, SADAKAT vb. derslerden notu siz verin ve iletmek istediğiniz bir mesajı da Aşk Karnesine ekleyin. Ahşap çerçevesi ile Aşk Karnesini sevgiliniz ister duvara assın, isterse masasına koysun.


AŞK TAPUSU


AŞK TAPUSU

Sevgilinize O'nu ne kadar sevdiğinizi göstermek istiyorsunuz fakat bir yol bulamıyorsunuz. Neden O'na Kalbinizin Tapu Senedini vermiyorsunuz? Bu tapu senedi ile kalbiniz tamamen sevgilinizin olacak ve artık O'nun için atacak.

KUMBARALAR

               TASARRUFUN EN ŞİRİN YOLU - KUMBARALAR

Tasarruflu olmak çocukluk zamanlarımızda edinilen bir alışkanlık ve bir ömür bizi etkileyecek bir huy. Kim çocuğunun tasarruflu olması istemez ki. Çocuğumuz eline geçen parayı çarçur etmesin, gereğinden fazla harcama yapmasın. Harçlığının bir kısmını sonraki günlere ayırsın isteriz. Bu paraları biriktirmek için ise bir kumbaraya ihtiyaç olduğu ortada.             
Çocukluğumuzda kimin bir kumbarası olmadı ki. Eskiden bazı bankalar kumbara verirdi. Bu kumbaraların kaderi bir kaç gün belki bir iki hafta boyunca elden düşmez, bir süre sonra hevesimizi alıp bir kenara atılırlardı. Bunun sebebi cazip olmayan tasarım olabilir mi? Çocuklarımızın tasarruflu olmalarını istiyoruz. Bu durumda yapmamız gereken çocuklarımıza tasarruflu olmalarını teşvik etmek. Ama unutulmaması gereken en önemli şey karşımızdakinin bir çocuk olduğudur. O halde çocuklarımızın harçlıklarını biriktirmeleri için cazip bir yöntem bulmak zorundayız. Zamanında bizim sahip olduğumuz sıradan, cazip olmayan kumbaraların yerine şık tasarımlarıyla yeni nesil kumbara çeşitleri tam para biriktirmek isteyenler için.  Çocuklarımızın sevdiği karakterler şeklinde, bazıları ise içine para atılınca ses çıkarıyor yada hareket ediyor.
Unutmadan bu ürünler sadece çocuklar için değildir. İçinizdeki çocuğa bir kumbara almak istiyorum diyorsanız hadi durmayın sizde bir kumbara satın alın.

İŞTE YENİ NESİL KUMBARALARA MODELLERİ

PARAYI KAYBEDEN SİHİRLİ KUMBARA


Bu zarif kumbarayı ilk defa görenler onun bir kumbara olduğunu anlamayacak. Fakat O parayı kaybeden bir kumbara. Sizden başka kimse bunun bir kumbara olduğunu anlamayacak ve tasarruflarınız güvende olacak. Kim bilebilir ki bu dekoratif bir süs eşyası değilde bir kumbara olduğunu.

Yıllarca televizyonlarda hayata dair değişik dersler veren şirinler artık tasarruflu olmayla ilgili ders veriyor. Böylece çocuklarımız para biriktirmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu şirinleyecekler. Hemde evimizin bir köşesinde dekoratif bir süs olarak. 



Birikiminizin miktarını gösteren bir kumbaraya ne dersiniz? Arabaların benzin göstergelerinden esinlenilmiş bu kumbaraya para attıkça gösterge hareket ediyor. Bu devirde kumbarayı doldurmak için biraz motivasyon gerekli.


80'lerin kült bilgisayar oyunu Pac-Man'ı hatırlamayan var mı? Artık Pac-Man çocuklarımızın hizmetinde. İster kağıt ister bozuk para atın içine oyundaki gibi sesler çıkarıyor.









Evimizde maymun besleyemeyiz ama bir maymun çocuklarımızın tasarruflu olmasını sağlayabilir. İçine para attığınızda sesler çıkaran ve hareket eden bir maymun ile para biriktirmek bir zevk olacaktır.








Bu kutunun içinde hırsız bir kedi var. Kumbaraya attığınız parayı patisiyle kutunun içine alıyor ve farkında olmadan küçük bir birikim sahibi oluyorsunuz. Küçükleri teşvik etmek için ideal bir yöntem olabilir.



Parayı mama kasesine koyun ve izleyin. nasıl afiyetle yiyor paranızı. Aslında alıcısıyla parayı fark ediyor ve kafası, kulakları, kuyruğu hareket ediyor. Sanki iştahla mama yiyor ama bu arada paranız kumbarada birikiyor.







Yazının devamı için buraya tıklayınız...

Sevgiliye Hediye Ne Alınır-1

            Yıl 2013 oldu ve Sevgililer Gününe çok az kaldı. Bir çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlamak gelenek haline gelmiş. Bu günde sevgililer beraber romatizm dolu saatler geçirecekler, birbirlerine hediyeler alacaklar. Bir başka deyişle 14 Şubat Sevgililer Günü insanların sevdikleri ile birlikte mutlu  oldukları, değişik aktiviteler yaptıkları bir gün olacak diyebiliriz. 
           Peki bu özel gün nasıl doğmuş biliyor musunuz? Sevgililer Günün tarihçesine bakacak olursan eski Roma Kilisesi'ne kadar uzanmaktadır. O dönem yaşamış Aziz Valentine adına düzenlenen bir bayram aslında. Bu nedenle İngilizce "St. Valentine's Day" yani "Aziz Valentine Günü" olarak biliniyor. 1800'lü yılların Amerika'sında modern anlamda tekrardan kutlanmaya başlıyor.
              Sevgililer Gününde romantizm doruk yapıyor, bu günü birlikte geçirmeye özen gösteriyor ve birbirlerine hediye alıyorlar demiştik. Eminim Sevgililer Günü öncesine erkeklerin aklındaki soru şudur: "Sevgililer Gününde bayana ne hediye alınır?". Tabiki bayanlarda "Sevgililer Gününde erkeğe ne hediye alınır?" şeklinde düşünüyorlar. 

Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

            Yazımızın bu bölümünde sizlere aklınızdaki bu soruların cevabını bulmanıza yardımcı olabilecek bazı hediye önerilerim olacak ve gün geçtikçe güncellemeler yapacağım. Bu hediyelerin özellikleri enteresan ve kişiye özel olmasıdır. Yani, herkeste olma ihtimalinin az olmasıdır. Böylelikle sevgilinizi mutlu ederken diğerlerinden farklı olacaksınız.

Bayana Ne Hediye Alınır?


AŞK DOLU KAVANOZ




















Sevgilinize 1 yıl boyunca her gün romantik bir mesaj vermek ister misiniz? Bu kavanozun içinde 365 adet aşk dolu mesaj var. Üretici firma günde sadece 1 tane kullanılmasını öneriyor. Sebep olarak yüksek dozda sevgi içermesini gösteriyor. Sevgililer Gününde sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri....



ROMANTİK KALP
























Herkes bilir ki ilişkiler bir süre sonra sıradanlaşır. Bunun sebebi sevgilinizle hep aynı şeyleri yapmanız olabilir mi? Eğer sizde ilişkinize yeni bir tat, yeni bir heyecan katmak isterseniz, Romantik Kalp tam size göre. Romantik Kalp'in içinde romantizmi doruklara çıkaracak 100 adet mesaj var.


MESAJLI ÇİKOLATA

Dünyanın en tatlı yiyeceği çikolata olsa gerek. Sevgilinize iletmek istediğiniz bir mesajı çikolatanın üstüne yazarsanız, bu çikolata diğerlerinden daha tatlı olacaktır. Mesajlı çikolata ile sevgilinize vermek istediğiniz mesajı en tatlı yolla verin. Yani Mesajlı Çikolata ile.


EN İYİ SEVGİLİ SERTİFİKASI

Bu sertifika ile aşkınızı tescilleyeceksiniz. Kişiye özel hazırlanan bu sertifakayı sevgiliniz görünce havaya uçacak Ayrıca unutmayın söyleyemediğiniz bir mesajınız varsa onuda bu sertifikaya yazdırabilirsiniz. Siyah ahşap çerçevesi ile elinize ulaşacak olan bu sertifikayı ister duvar asın isterseniz özel aparatı sayesinde masanızın üzerine koyun.


PIRLANTA SALINCAK KOLYE

7'den 70'e hangi bayan takıya hayır diyebilir ki. Özellikle bu kolye 925 ayar gümüş üzerine 0,01 karat pırlanta ile süslenmiş ise. Pırlanta Salıncak Kolyeyi sevgiliniz boynundan çıkarmak istemeyecek ve O bu kolyeyi boynunda taşıdıkça aklında hep siz olacaksınız. 
100 DİLDE SENİ SEVİYORUM KAVANOZU
Bir dil bir insan, iki dil iki insan. Peki siz kaç dil biliyorsunuz? Yada kaç dilde "Seni seviyorum" diyebiliyorsunuz? Bu kavanoz sayesinde sevgilinize 100 dilde seslenmiş olacaksınız. Böylece sevgiliniz sizin O'nu ne kadar çok sevdiğinizden emin olacak. 

Şimdilik bulabildiklerim bu kadar. Eğer sizinde eklemek istediğiniz, size enteresan gelen hediyeler varsa benimle paylaşmanızı bekliyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

- Copyright © EN ORJİNAL HEDİYE - Sky - Powered by Blogger - Designed by Boran Soysal -