Blogger tarafından desteklenmektedir.

Archive for Haziran 2013

KUMBARALAR-2

Para biriktirmekte zorlanıyor musunuz? Çocuğunuzun tutumlu olma alışkanlığı kazanmasını mı istiyorsunuz? Siz de ilginç kumbaralara meraklı mısınız? O zaman burada bahsedeceğim modeller tam size göre. Lütfen ürünleri incelemeden geçmeyin. Daha önceki KUMBARALAR adlı yazımda tasarruf etme alışkanlığının çocukluk çağlarında edinildiğini belirtmiştim. (O yazıya buradan ulaşabilirsiniz.) Unutmayın devir ekonomi devri ve her zaman bir kenarda birikimimiz olması bizim için güvence sayılır. Tabi ki çocuklarımızda bu alışkanlığı kazanmalı. Bunu da cazip yollarla yapabilirsiniz.


SİZİ YORMAYACAK KUMBARA



Bozuk paraları biriktirmek kolay da, teker teker saymak mı zor? Aman boş verin en büyük derdiniz bu olsun artık Para Sayan Kumbaranız var. Para Sayan Kumbara paralarınızı sayar, koyduğunuz hedefe ulaştığınız zaman sesli uyarı verir, boş zamanlarında da dijital saat olarak hizmetlerine devam eder.

Ürünü incelemek için buraya tıklayınız ....


SAKIN AÇAMAYI DENEME





Paralarınız hep güvende kalsın diye Ghost Bank sizlerle. Üzerinde “Never Open (Sakın Açma)” yazılı olan Hayalet Kumbara sayesinde artık paranıza göz dikenler korkudan tir tir titreyecekler.

Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız ....


Konuşan Kedi Kumbara

Bir çok akıllı telefonda bir uygulama olarak yer alan "Talking cat Tom" artık para biriktirmek için size yardımcı olacak.

Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız ....

Angry Birds Kumbara

Bu kuşları kızdırmaya gelmez. Günlük bir kaç bozukluk atın, aslında bu kuşların ne kadar yardımsever ve uysal olduğunu fark edeceksiniz.

Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız ....

Şeker Makinesi Kumbara

Alışveriş merkezlerindeki para tuzağı olarak bilinen şeker makinesi artık çocukların para biriktirebilmesi için evinizde. Çocuklara tutumlu olmayı en tatlı yolu bu kumbaradan geçiyor. Kısaca ne kadar para o kadar şeker. 

Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız ....




Parayı Döndüren Kumbara

Nasıl oluyor da para dönüyor? Bu sorunun cevabını bulayım derken birde bakmışsınız kumbara dolu vermiş. 





Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız .... 



Telefon Kulübesi Kumbara

İngiltere'nin simgelerinden olan kırmızı telefon kulübesi para  biriktirmek için masanızda yerini alacak. Kumbara olarak kullanımının yanı sıra güzel bir dekoratif masa üstü süsü  olarak kullanılabilir.

Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız ....



Kilitli Kasa Kumbara

Bu kumbara sayesinde hiç kimse paralarınıza göz dikemez. Anahtarı kullanmadığınız ve doğru şifre kombinasyonu girmediğiniz sürece kimse bu kumbaranın içinde ne olduğunu bilemeyecek.

Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız ....


Labirent Kumbara

Bu kumbara ile para biriktirmek kolay, içinden para çıkarmak zor. İçinden para alabilmeniz için önce labirenti çözmelisiniz.

Ürün sayfasına gitmek için buraya tıklayınız ....



Hediyelerinizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

- Copyright © EN ORJİNAL HEDİYE - Sky - Powered by Blogger - Designed by Boran Soysal -