8 Ocak 2013 Salı

            Yıl 2013 oldu ve Sevgililer Gününe çok az kaldı. Bir çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlamak gelenek haline gelmiş. Bu günde sevgililer beraber romatizm dolu saatler geçirecekler, birbirlerine hediyeler alacaklar. Bir başka deyişle 14 Şubat Sevgililer Günü insanların sevdikleri ile birlikte mutlu  oldukları, değişik aktiviteler yaptıkları bir gün olacak diyebiliriz. 
           Peki bu özel gün nasıl doğmuş biliyor musunuz? Sevgililer Günün tarihçesine bakacak olursan eski Roma Kilisesi'ne kadar uzanmaktadır. O dönem yaşamış Aziz Valentine adına düzenlenen bir bayram aslında. Bu nedenle İngilizce "St. Valentine's Day" yani "Aziz Valentine Günü" olarak biliniyor. 1800'lü yılların Amerika'sında modern anlamda tekrardan kutlanmaya başlıyor.
              Sevgililer Gününde romantizm doruk yapıyor, bu günü birlikte geçirmeye özen gösteriyor ve birbirlerine hediye alıyorlar demiştik. Eminim Sevgililer Günü öncesine erkeklerin aklındaki soru şudur: "Sevgililer Gününde bayana ne hediye alınır?". Tabiki bayanlarda "Sevgililer Gününde erkeğe ne hediye alınır?" şeklinde düşünüyorlar. 

Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

            Yazımızın bu bölümünde sizlere aklınızdaki bu soruların cevabını bulmanıza yardımcı olabilecek bazı hediye önerilerim olacak ve gün geçtikçe güncellemeler yapacağım. Bu hediyelerin özellikleri enteresan ve kişiye özel olmasıdır. Yani, herkeste olma ihtimalinin az olmasıdır. Böylelikle sevgilinizi mutlu ederken diğerlerinden farklı olacaksınız.

Bayana Ne Hediye Alınır?


AŞK DOLU KAVANOZ




















Sevgilinize 1 yıl boyunca her gün romantik bir mesaj vermek ister misiniz? Bu kavanozun içinde 365 adet aşk dolu mesaj var. Üretici firma günde sadece 1 tane kullanılmasını öneriyor. Sebep olarak yüksek dozda sevgi içermesini gösteriyor. Sevgililer Gününde sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri....



ROMANTİK KALP
























Herkes bilir ki ilişkiler bir süre sonra sıradanlaşır. Bunun sebebi sevgilinizle hep aynı şeyleri yapmanız olabilir mi? Eğer sizde ilişkinize yeni bir tat, yeni bir heyecan katmak isterseniz, Romantik Kalp tam size göre. Romantik Kalp'in içinde romantizmi doruklara çıkaracak 100 adet mesaj var.


MESAJLI ÇİKOLATA

Dünyanın en tatlı yiyeceği çikolata olsa gerek. Sevgilinize iletmek istediğiniz bir mesajı çikolatanın üstüne yazarsanız, bu çikolata diğerlerinden daha tatlı olacaktır. Mesajlı çikolata ile sevgilinize vermek istediğiniz mesajı en tatlı yolla verin. Yani Mesajlı Çikolata ile.


EN İYİ SEVGİLİ SERTİFİKASI

Bu sertifika ile aşkınızı tescilleyeceksiniz. Kişiye özel hazırlanan bu sertifakayı sevgiliniz görünce havaya uçacak Ayrıca unutmayın söyleyemediğiniz bir mesajınız varsa onuda bu sertifikaya yazdırabilirsiniz. Siyah ahşap çerçevesi ile elinize ulaşacak olan bu sertifikayı ister duvar asın isterseniz özel aparatı sayesinde masanızın üzerine koyun.


PIRLANTA SALINCAK KOLYE

7'den 70'e hangi bayan takıya hayır diyebilir ki. Özellikle bu kolye 925 ayar gümüş üzerine 0,01 karat pırlanta ile süslenmiş ise. Pırlanta Salıncak Kolyeyi sevgiliniz boynundan çıkarmak istemeyecek ve O bu kolyeyi boynunda taşıdıkça aklında hep siz olacaksınız. 
100 DİLDE SENİ SEVİYORUM KAVANOZU
Bir dil bir insan, iki dil iki insan. Peki siz kaç dil biliyorsunuz? Yada kaç dilde "Seni seviyorum" diyebiliyorsunuz? Bu kavanoz sayesinde sevgilinize 100 dilde seslenmiş olacaksınız. Böylece sevgiliniz sizin O'nu ne kadar çok sevdiğinizden emin olacak. 

Şimdilik bulabildiklerim bu kadar. Eğer sizinde eklemek istediğiniz, size enteresan gelen hediyeler varsa benimle paylaşmanızı bekliyorum.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

- Copyright © EN ORJİNAL HEDİYE - Sky - Powered by Blogger - Designed by Boran Soysal -