6 Şubat 2013 Çarşamba

Karikatür bir kişinin, bir olayın veya bir fikrin komik bir şekilde resimlendirilmesi sanatıdır. Türkiye'nin en iyi çizerlerinden biri de şüphesiz Erdil YAŞAROĞLU'dur. Ülkemizde O'nun karikatürlerini hayranlıkla takip eden bir çok insan olduğu su götürmez bir gerçek. Hatta onlardan biri de benim. Peki O'nun karikatürlerinden bir tanesi daha doğrusu en çok sevdiğiniz karikatürlerinden biri kupa bardağınızın üzerinde yer alsa güzel olmaz mı? 
Beyaz porselen üzerine sublimasyon baskı tekniği ile 8x10 cm ebatlarında O'nun karikatürlerinden biri olsa nasıl olur? Kupa bardağınızın üzerinde en sevdiğiniz karikatürü gördükçe yüzünüzden tebessüm eksik olmayacak, ayrıca etrafınızdaki insanlar kupa bardağınıza hayran kalacak. Unutmadan bu kupa bardaklarının olumlu bir yan etkisi de stresinizi azaltması.
Dilerseniz bu kupa bardağı sihirli kupa şeklinde de sahip olabilirsiniz. İçerisine çay veya kahve gibi sıcak bir içecek konulduğunda karikatür ortaya çıkabilir.

İsterseniz Selçuk ERDEM imzalı kupa bardaklara da buradan bakabilirsiniz.

Bu kupalardan bir tanesine sahip olmak için yapmanız gereken aşağıdaki linklerden birine tıklayıp üye olmak ve alışverişinizi yapmak. Hepinize güzel günler dilerim.

Erdil YAŞAROĞLU Kupa Bardakları:

KAZLAR


HAVA YASTIĞI


KAYNANA GELİYOR

HAPŞIRIK

CEHENNEME SİPARİŞ


Daha fazla Erdil YAŞAROĞLU imzalı kupa bardak seçeneği için lütfen buraya tıklayınız.








Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

- Copyright © EN ORJİNAL HEDİYE - Sky - Powered by Blogger - Designed by Boran Soysal -