9 Ocak 2013 Çarşamba

Sevgiliye Hediye Ne Alınır-1 yazımıza devam edelim ve 
şimdiki soru: 

Sevgililer Gününde Erkeğe Ne Hediye Alınır?


Bilgisayar başında içecek içmeye fırsat bulamıyor musunuz? Maç izlerken içeceğinizin nerede olduğunu bile unutuyor musunuz? O zaman içecek şapkaları tam sizin için. Bu şapkalar sayesinde ellerinizi kullanmadan içeceğinizi rahat rahat içebilirsiniz.

TETRİS KOL DÜĞMELERİ


TETRİS KOL DÜĞMELERİ

Hiç tetris oynamadım diyeni duymadım şimdiye kadar. Tetris oyunu artık kol düğmeleri şeklinde hayatımızda. Bir erkeğe verilebilecek en güzel hediyelerden biri sanırım.


MİNİ ALKOLMETRE


MİNİ ALKOLMETRE

Trafik cezalarının çok yüksek olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. İki kadeh içtiniz ve evinize gitmek istiyorsunuz. Durun bir dakika! Önce alkolmetreye üfleyin, o da size ne kadar alkollü olduğunuzu söylesin. Ama size tavsiyem sakın alkollüyken araç kullanmayın.

KİŞİYE ÖZEL AŞK KARNESİ


AŞK KARNESİ

Her zaman öğretmenler karne verecek değiller ya! Sevgililer Gününde sevgilinizin karnesini siz verin. Kişiye hazırlanan bu karneyle AŞK, SEVGİ, SADAKAT vb. derslerden notu siz verin ve iletmek istediğiniz bir mesajı da Aşk Karnesine ekleyin. Ahşap çerçevesi ile Aşk Karnesini sevgiliniz ister duvara assın, isterse masasına koysun.


AŞK TAPUSU


AŞK TAPUSU

Sevgilinize O'nu ne kadar sevdiğinizi göstermek istiyorsunuz fakat bir yol bulamıyorsunuz. Neden O'na Kalbinizin Tapu Senedini vermiyorsunuz? Bu tapu senedi ile kalbiniz tamamen sevgilinizin olacak ve artık O'nun için atacak.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

- Copyright © EN ORJİNAL HEDİYE - Sky - Powered by Blogger - Designed by Boran Soysal -