14 Şubat 2013 Perşembe

Herkesin bildiği gibi günlük hayatta bir erkeğin kullanabildiği aksesuar sayısı sınırlı. Kişiye Özel Hediye Seti adlı yazımda da belirttiğim gibi bir erkeğin günlük hayatta kullandığı aksesuarlar cüzdan, kalem, anahtarlık yada kol düğmesidir. İş hayatında bir erkek takım elbiseden başka bir kıyafet giyemediği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Aslında takım elbisenin şıklığın simgesi olduğunu herkes biliyor. Bu açıdan bakıldığında kol düğmeleri bir erkeğin kullanabileceği en güzel aksesuarlardan biri.
Eğer sizde babanıza, kocanıza yada sevgilinize kalıcı ve orjinal bir hediye satın almak istiyorsanız. Kol düğmeleri en güzel hediye olabilir.


BEĞEN KOL DÜĞMELERİ

Sosyal medyanın gücü yadsınamayacak ölçüde. Günümüzde facebook hesabı olmayan pek kalmadı. Bu kol düğmeleri ile ne kadar sosyal biri olduğunuzu her ortamda herkese gösterin.


TETRİS KOL DÜĞMELERİ

Bir döneme damgasını vuran Tetris oyunundan esinlenilmiş olan bu kol düğmeleri ile bulunduğunuz her ortamda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.


PAC-MAN KOL DÜĞMELERİ

80'li yıllarda Atarilerin evlerimize girmesiyle tanıştığımız bir oyun olan Pac-Man ile içinizdeki çocuğu herkese gösterin.

Bu orjinal hediyelerden birine sahip olmak için yapmanız gereken yukarıdaki linklerden birine tıklayıp ürünün sayfasına gitmeli ve üye olmalısınız. Sonra alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Hediyenizle iyi vakit geçirmenizi dilerim.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

- Copyright © EN ORJİNAL HEDİYE - Sky - Powered by Blogger - Designed by Boran Soysal -