8 Ocak 2013 Salı

               TASARRUFUN EN ŞİRİN YOLU - KUMBARALAR

Tasarruflu olmak çocukluk zamanlarımızda edinilen bir alışkanlık ve bir ömür bizi etkileyecek bir huy. Kim çocuğunun tasarruflu olması istemez ki. Çocuğumuz eline geçen parayı çarçur etmesin, gereğinden fazla harcama yapmasın. Harçlığının bir kısmını sonraki günlere ayırsın isteriz. Bu paraları biriktirmek için ise bir kumbaraya ihtiyaç olduğu ortada.             
Çocukluğumuzda kimin bir kumbarası olmadı ki. Eskiden bazı bankalar kumbara verirdi. Bu kumbaraların kaderi bir kaç gün belki bir iki hafta boyunca elden düşmez, bir süre sonra hevesimizi alıp bir kenara atılırlardı. Bunun sebebi cazip olmayan tasarım olabilir mi? Çocuklarımızın tasarruflu olmalarını istiyoruz. Bu durumda yapmamız gereken çocuklarımıza tasarruflu olmalarını teşvik etmek. Ama unutulmaması gereken en önemli şey karşımızdakinin bir çocuk olduğudur. O halde çocuklarımızın harçlıklarını biriktirmeleri için cazip bir yöntem bulmak zorundayız. Zamanında bizim sahip olduğumuz sıradan, cazip olmayan kumbaraların yerine şık tasarımlarıyla yeni nesil kumbara çeşitleri tam para biriktirmek isteyenler için.  Çocuklarımızın sevdiği karakterler şeklinde, bazıları ise içine para atılınca ses çıkarıyor yada hareket ediyor.
Unutmadan bu ürünler sadece çocuklar için değildir. İçinizdeki çocuğa bir kumbara almak istiyorum diyorsanız hadi durmayın sizde bir kumbara satın alın.

İŞTE YENİ NESİL KUMBARALARA MODELLERİ

PARAYI KAYBEDEN SİHİRLİ KUMBARA


Bu zarif kumbarayı ilk defa görenler onun bir kumbara olduğunu anlamayacak. Fakat O parayı kaybeden bir kumbara. Sizden başka kimse bunun bir kumbara olduğunu anlamayacak ve tasarruflarınız güvende olacak. Kim bilebilir ki bu dekoratif bir süs eşyası değilde bir kumbara olduğunu.

Yıllarca televizyonlarda hayata dair değişik dersler veren şirinler artık tasarruflu olmayla ilgili ders veriyor. Böylece çocuklarımız para biriktirmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu şirinleyecekler. Hemde evimizin bir köşesinde dekoratif bir süs olarak. 



Birikiminizin miktarını gösteren bir kumbaraya ne dersiniz? Arabaların benzin göstergelerinden esinlenilmiş bu kumbaraya para attıkça gösterge hareket ediyor. Bu devirde kumbarayı doldurmak için biraz motivasyon gerekli.


80'lerin kült bilgisayar oyunu Pac-Man'ı hatırlamayan var mı? Artık Pac-Man çocuklarımızın hizmetinde. İster kağıt ister bozuk para atın içine oyundaki gibi sesler çıkarıyor.









Evimizde maymun besleyemeyiz ama bir maymun çocuklarımızın tasarruflu olmasını sağlayabilir. İçine para attığınızda sesler çıkaran ve hareket eden bir maymun ile para biriktirmek bir zevk olacaktır.








Bu kutunun içinde hırsız bir kedi var. Kumbaraya attığınız parayı patisiyle kutunun içine alıyor ve farkında olmadan küçük bir birikim sahibi oluyorsunuz. Küçükleri teşvik etmek için ideal bir yöntem olabilir.



Parayı mama kasesine koyun ve izleyin. nasıl afiyetle yiyor paranızı. Aslında alıcısıyla parayı fark ediyor ve kafası, kulakları, kuyruğu hareket ediyor. Sanki iştahla mama yiyor ama bu arada paranız kumbarada birikiyor.







Yazının devamı için buraya tıklayınız...

{ 1 yorum... read them below or add one }

  1. Gerçekten çocuklarımıza kumbara satın alarak onların tasarruflu olmalarını destekleyebiliriz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

- Copyright © EN ORJİNAL HEDİYE - Sky - Powered by Blogger - Designed by Boran Soysal -