8 Şubat 2013 Cuma

Kişiye Özel Hediye Seti



KİŞİYE ÖZEL HEDİYE SETİ


Hiç düşündünüz mü erkeklere hediye almak bir bayana hediye almaktan neden zordur? Bu sorunun cevabı erkeklerin kullandığı aksesuarların sınırlı sayıda olması ve genelde hediyelik eşyaların bayanlara yönelik oluşu ile açıklanabilir. Erkeklerin kullandığı aksesuarların az oluşu demiştik bunlar şık bir kalem, kartvizitlik, anahtarlık veya bir kol düğmesi olabilir, cüzdanı da unutmamak lazım. Siz hiç pırlanta yüzük yada pırlanta kolye takan erkek gördünüz mü? Erkekler pırlanta kolye yada yüzük taksa pek hoş olmazdı sanırım.
İşte bu noktada kişiye özel hazırlanan hediye seti devreye giriyor. Bu set çok hoş bir kutu içerisinde elinize ulaşıyor. Kişiye özel hazırlanan hediye seti deri kaplama şık bir kalem, bir kartvizitlik ve güzel bir anahtarlıktan oluşmakta. Bu ürünlerin hepsinin üzerinde kullanacak olan beyefendinin ismi yer alacak. 

KİŞİYE ÖZEL İSİM YAZILI DERİ CÜZDAN

Bu hediye setinin yanında kişiye özel isim yazılı deri cüzdanı da alırsanız bu hediyelere sahip olacak beyefendinin prestiji tavan yapacaktır.

Bu ürünlere sahip olmak için tek yapmanız gereken yukardaki linklerden birine tıklayıp üye olmak ve alışverişinizin tadını çıkartabilirsiniz. 

Hediyelerinizle keyifli günler geçirmeniz dileğiyle!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder